Jump to content

ESET 9 beta in Windows10 10240 can not be activated


Recommended Posts

  • Administrators

If you upgrade from an older build of Windows 10 where v9 was already activated, it should work just fine after upgrade to the RTM build 10240. Stand-alone installers will be updated with current modules before July 29.

Link to comment
Share on other sites

If you upgrade from an older build of Windows 10 where v9 was already activated, it should work just fine after upgrade to the RTM build 10240. Stand-alone installers will be updated with current modules before July 29.

The new installation of eset9, Windows10 10240 can not be activated, how to solve it?

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

 

If you upgrade from an older build of Windows 10 where v9 was already activated, it should work just fine after upgrade to the RTM build 10240. Stand-alone installers will be updated with current modules before July 29.

The new installation of eset9, Windows10 10240 can not be activated, how to solve it?

 

 

As I wrote:

Stand-alone installers will be updated with current modules before July 29.

 

Wait for the stand-alone installer.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

It's the same version 9.0.117 as before, only modules were replaced with current ones that support Windows 10 RTM.

Link to comment
Share on other sites

  • Former ESET Employees

Doesn't work for me 9.0.117.0 still can't activate

How did you upgrade to 10240?  Upgrade from previous version? Clean install?

Did you have any previous v9 beta build installed?

Link to comment
Share on other sites

It was an update from a previous version where ESET couldn't be activated either.

Had to uninstall the beta version because it blocked all internet access.

So no installed version right before this try.

 

I'll look if I find remnants of the old installation in the registry or files.

 

Edit: Found some registry keys that seemed to tie into firewall settings.

Have deleted them and installed ESET again but the problem persists.... (Yes I restarted after deleting the keys)

Edited by jcd2150
Link to comment
Share on other sites

Hello,
 
Same problem, previous version could not be activated and blocked all Internet access, uninstalled.
 
I tried the new build, activation is ok but "Network protection" remains red (even after reboot) and if I enable filtering mode (either automatic or interactive) all access are blocked. Still unusable unfortunately.
 
 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...