Jump to content

Recommended Posts

I installed ESET and the initial scan started, completed, and was logged.  I then ran a scan on the data drive. It completed and shows 10 detections.

However, when I click on the 'Show log' link, the second scan does not appear, only the initial scan. Why is only one scan logged and how can I view the detections that were supposedly cleaned?

image.thumb.png.fa8ac3ed61bddcf4ee52890246e047da.png

Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Marcos said:

I'm unable to reproduce it. Do you mean that whenever you run a custom scan it's not logged?

Appears to be profile related; if I scan under my account (domain admin) it does not log anything. If I log in as local admin, it logs the scan(s).

Since that scan did not appear in the logs, is there any other way I can tell what the 10 detections were?

Edited by j-gray
corrected typo
Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, j-gray said:

Since that scan did not appear in the logs, is there any other way I can tell what the 10 detections were?

Under domain admin account, they should show in Eset Quarantine since it appears all were cleaned.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...