Jump to content

login on to myeset callback codes


Recommended Posts

Hi,

I'm trying to log onto myeset today after updating Eset (4th April) and after entering my login credentials keep seeing the URL change with different callback codes over and over again.

I've tried Firefox, Chrome and Edge.

I've ran a computer scan and results in zero detections.

I have cache and cookies emptied automatically when closing the browser and always reboot the PC, ie, I don't use sleep.

So at the moment I can't log in to myeset.

Link to post
Share on other sites

Hi Marcos.

The option Secure all browsers is disabled. I'm only logged in once with this PC, once with the laptop and once from my wifes PC.

More info: I was getting repeat logins when using the Eset Banking and Payment protection option to access my bank account. I have disabled the Banking protection option and I can now access my bank account with no problems.

The problems only started with the new update I installed today.

Link to post
Share on other sites
  • Administrators

Do you have the issue with logging in to my.eset.com even if you start Windows with networking in safe mode? Could you try uninstalling one of the browsers and installing it from scratch, ie. without using existing user profiles/settings?
Does the issue persist after uninstalling ESET?

Unfortunately neither me nor developers have a clue as to what could be causing this. I can only recommend opening a ticket with your local ESET support for further troubleshooting.

Link to post
Share on other sites

Hi Marcos and Metaller,

1. I didn't try windows safe mode.

2. I didn't uninstall my browsers or change their setups.

3. After uninstalling Eset and rebooting, I could log into my.eset correctly.

4. I do not have login.eset.com saved in my brower or set as favourite. So no parameters.

5. Today, I uninstalled Eset and rebooted. Then installed Eset by downloading the latest version from Esets website. After rebooting and using the same browser as before (Firefox) I can now log into my.eset.

I've had Eset installed for a while (years) and have always allowed Eset to perform updates. So my thought is that something has changed between this version (14.1.20.0) and the previous version which only causes a problem when updating rather than doing a clean install. Just my thoughts...

 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...