Jump to content
zwylde

Repository Empty

Recommended Posts

My installation tasks have stopped working.  When deploying they say "Failed to run task: The referenced repository package is not available."

When I browse to update the package there is nothing listed.  I'm running 7.0.471.0.  I verified my sources are set to autoselect.  Any ideas?

 

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would recommend to check ESMC logs for possible clues -> there will be most probably synchronization failures reported. My best guess is that ESMC lost access to repository.eset.com, maybe due to firewall or HTTP proxy problem, which results in this state. I would recommend to check those components if used.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/20/2019 at 12:11 AM, zwylde said:

My installation tasks have stopped working.  When deploying they say "Failed to run task: The referenced repository package is not available."

When I browse to update the package there is nothing listed.  I'm running 7.0.471.0.  I verified my sources are set to autoselect.  Any ideas?

 

image.png

I believe the reason for that is the ESMC server cannot access the repository (default repo is at hxxp://repository.eset.com... assuming you haven't changed the update server.)

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...