Peter Federl 0 Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Dobrý deň, Vracajú sa nám emaily odoslané z emailovej adresy - p.zajac@forumfilm.sk Vedeli by ste prosím preveriť či sa nenachádza na blackliste spomenutá emailová adresa? Skúšali sme posielať totožný email z inej emailovej adresy (totožná doména) a všetko prebehlo v poriadku. Tu je výsledok testu emailu:Spam Test Result (mail-tester.com) Request sa týka aj tohoto requestu. Ďakujem vopred za odpoveď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Marcos 4,704 Posted July 26, 2021 Administrators Share Posted July 26, 2021 Dobry den, Dakujeme za report, kolegovia to uz prioritne riesia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Solution Marcos 4,704 Posted July 26, 2021 Administrators Solution Share Posted July 26, 2021 Problem bol vyrieseny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Federl 0 Posted July 26, 2021 Author Share Posted July 26, 2021 Ďakujem za promptné vyrišenie. Potvrdzujem vyriešenie problému. Prajem pekný zvyšok dňa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obelix 0 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Dobrý deň. Mám podobný problém. Dnes poobede mi začali rôzne servery, na ktorých je ESET antivírus, blokovať maily, ktoré som posielal. Neposielal som žiaden spam, len som komunikoval s klientami/dodávateľmi. Jedná sa o mail, ktorý som použil pri odosielaní tejto info. Ďakujem za vyriešnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Marcos 4,704 Posted August 23, 2021 Administrators Share Posted August 23, 2021 2 hours ago, Obelix said: Mám podobný problém. Dnes poobede mi začali rôzne servery, na ktorých je ESET antivírus, blokovať maily, ktoré som posielal. Neposielal som žiaden spam, len som komunikoval s klientami/dodávateľmi. Jedná sa o mail, ktorý som použil pri odosielaní tejto info. Poslite, prosim, dany mail podla instrukcii na https://www.mail-tester.com/ a nasledne mi v sukromnej sprave poslite linku na vysledky so skore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts