Jump to content

Anti-Phishing protection problem


Recommended Posts

Hi Guys

 

I Have ESET Smart Securtiy 7.0.302.26 - 64 Bit

 

When click Temporarily disable protection then click Enable protection all functions starts again

 

Except Anti-Phishing protection function remain Off ... Why !!!

 

post-1991-0-40526700-1384858954_thumb.png

 

I hope that this problem is resolved in future versions

 

Best Regards

 

 

Link to comment
Share on other sites

This is an old Forum issue apparently not fixed in the recent Modules Update.

 

I asked ( and Never was answered) ..... IF you Dis-able Anti-Phish first and THEN temp disable ESS, do the task, then Re-enable ESS, then Re-enable Anti-Phish ..... would that Bypass the problem until a Fix is offered? 

 

Don't know why ESET can't test this and advise --- & I don't want to risk getting the problem by testing this theory myself.

Edited by COStark26
Link to comment
Share on other sites

  • ESET Insiders

Seems to be only a Visual problem; as the Anti-Phishing protection is always enabled in Advanced Setup

Other problem is the Visual bug in LiveGrid reputation through context menu

I hope these problems will be resolved in future Program Update/Builds

Edited by toxinon12345
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

This is an old Forum issue apparently not fixed in the recent Modules Update.

 

There has been no newer version released since 7.0.302 so this visual bug couldn't be fixed so far. It will be addressed in the next service release of v7.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...