Jump to content

Secure Search Not Working In Edge


Recommended Posts

I just purchased Home Security Premium today. I installed it and set everything up.

I enabled the Secure Search extension on Edge and Chrome, but the extension does not work on Edge. It works fine on Chrome.

I placed the extension's icon on the toolbar and made sure Secure Search was enabled.

I believe I have the most recent version of Premium and Edge.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Do you mean that you're not getting any icons next to the urls found by Google?

I have Microsoft Edge version 120.0.2210.91 (Official build) (64-bit) and the icons are there:

image.png

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Marcos said:

Do you mean that you're not getting any icons next to the urls found by Google?

I have Microsoft Edge version 120.0.2210.91 (Official build) (64-bit) and the icons are there:

image.png

No. I am not getting the ratings on Edge. I am getting them on Google Chrome search.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • ESET Staff
On 1/1/2024 at 8:16 PM, Bartholomew said:

No. I am not getting the ratings on Edge. I am getting them on Google Chrome search.

If you have Secure Search enabled in Browser Privacy & Security in MS Edge browser

image.png

and search results doesn't work on bing search result or google search result (please test both), please post here a screenshot of random search result with vissible URL bar, where it doesn't work. Additionally you can do following:

  1. Close the MS Edge
  2. Go to ESET Security > Help and support > Technical Support > enable Advanced logging
  3. Open MS Edge and reproduce the problem
  4. Disable Advanced logging
  5. Download ELC, collect log and upload it here

screenshot.png

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

The Secure Search works with search results from Google, But I do not see the green icons on Bing on my end.

Link to comment
Share on other sites

  • ESET Staff
11 hours ago, MartinPe said:

The Secure Search works with search results from Google, But I do not see the green icons on Bing on my end.

I tested it on Chrome, Edge, Firefox and it works as expected. Please follow the instructions from my previous comment to identify the problem

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...