nexon 8 Posted March 9 Share Posted March 9 Zdravím, Testujem ESS no po nainštalovaní ESS najnovšej verzie 16.0.26 aktualizovaní a reštartovaní mi píše že mam reštartovať prehliadače. Reštartoval som (aj vypol proces v správcovi úloh taskmanager) no stále tam píše že treba reštartovať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Marcos 4,906 Posted March 9 Administrators Share Posted March 9 Pretrvava to aj po restartovani pc cez prikaz "shutdown -r -t 0" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexon 8 Posted March 9 Author Share Posted March 9 Skúsil som... Áno pretrváva to stále pýta reštart prehliadača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Marcos 4,906 Posted March 9 Administrators Share Posted March 9 Skuste este raz restart a ak to nepomoze, spustite: 1, cmd2, driverquery /v > log.txt a poslite nam log.txt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexon 8 Posted March 10 Author Share Posted March 10 Log v prílohe. log.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexon 8 Posted March 12 Author Share Posted March 12 No čo pane nič z toho ? @Marcos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Marcos 4,906 Posted March 12 Administrators Share Posted March 12 Dobry den, je vikend, poprosime o strpenie. V priebehu buduceho tyzdna sa vyjadrime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ESET Staff constexpr 38 Posted March 13 ESET Staff Share Posted March 13 Podla tohto logu by malo byt vsetko v poriadku. Ak nepomohol restart pocitaca, skuste nam prosim poslat este log z ELC Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexon 8 Posted March 13 Author Share Posted March 13 Čudné je že je to finál verzia a žiadna Beta. Odinštaloval som už vrátil som sa k tomu čo mám už roky. Takisto eset mobile ma problém s aktualizáciou (stále píše že aktualizuje) ani zastaviť sa nedá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Marcos 4,906 Posted March 13 Administrators Share Posted March 13 Prosime, nemiesajte rozne problemy v ramci jedneho "topicu", ale pre kazdy problem vytvorte samostatny. Co sa tyka Mobile Security, treba vytvorit tiket cez interny formular a zaslat logy technickej podpore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexon 8 Posted March 13 Author Share Posted March 13 Ja som len nechcel spamovať a vytvárať ďalšiu tému ale ako pod tému. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts