Jump to content

ESET Endpoint Security in Outlook 2010/2013 issues


dlaporte
 Share

Recommended Posts

WIN 7 machines

The new tab gives you options, but when you select one nothing opens (there is a running app (with "e" in the toolbar, but its useless)

 

help?

Link to comment
Share on other sites

I think it is due to the "minimal" setting being applied from the policy it is getting..

the more annoying part is when I update the policy....

Why doesn't a reboot (or 2) make the change on the client PC?

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Yes, it seems to be due to "minimal" gui start mode. I've reported it to the development team so that the non-functional items are greyed out the same way as they are in silent mode.

Link to comment
Share on other sites

Server Policy setting _ SET TO AUTOMATIC MODE

 

post-6545-0-79367500-1425661186_thumb.jpgexample

Client with the Policy applied - Still being applied the old setting INTERACTIVE MODE

post-6545-0-29443800-1425661238_thumb.jpg

 

This is with multiple reboots and over a day to update?!

 

If I manually change it at the client it seems to then stick??

 

This needs to be fixed...

 

 

I have checked to make sure there are no other policies applied to the client also...

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

For me changing the firewall mode worked immediately. I'd suggest you click the client in the Computer pane and select "Manage policies". If there are more policies applied, make sure the firewall mode setting has "Force" to the left of it instead of "Apply" that is in your screen shot. To make the agent connect ASAP to ERAS, click the computer name again and select "Send wake-up call".

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...