goman 0 Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 Zdravím, pár dní mi ESET blokuje návštěvu většího množství webů s podezřením na vir na webech. Jde například o weby damamag.cz, izpravy.com, magazinprima.cz, erokit.cz, svetzen.cz a mnohé další. Zkoušel jsem weby projet detekcí virů online a na žádném se žádný vir neprojevil. Díval jsem se, že jde především o wordpress weby postavené na šabloně "newspaper". Nejde náhodou o falešné detekce virů? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Marcos 5,281 Posted September 23, 2023 Administrators Share Posted September 23, 2023 Detekcia je korektna, nejedna sa o falosny poplach. Weby su naozaj infikovane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goman 0 Posted September 24, 2023 Author Share Posted September 24, 2023 Děkuji za odpověď. Sice tomu Vašemu obrázku úplně nerozumím, ale informoval jsem majitele webů, že skutečně mají weby napadeny. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts