Jump to content

Secure Authentication Cloud


Recommended Posts

I have been advised to start a topic here for Secure Authentication Cloud. I am currently in the Beta program but when creating a live installer, it fails to install every time saying that it is corrupt. 

Screenshot 2022-10-10 155920.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • ESET Staff

Hi @daprodukt,

Yes we have seen that for some users the live-installer is non-functional we are fixing this at the present. There is an issue with the epi version which we are using for the live-installer. For now I will advice you to use the standard installer which can be found next do the live-installer like it can be seen on the screenshot.

image.png

Once you have the installer please select the standalone installation and proceed with selection of components which you would like to instal on the endpoint machine.

Kind regards,

Ingemar

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, IggyPop said:

Hi @daprodukt,

Yes we have seen that for some users the live-installer is non-functional we are fixing this at the present. There is an issue with the epi version which we are using for the live-installer. For now I will advice you to use the standard installer which can be found next do the live-installer like it can be seen on the screenshot.

image.png

Once you have the installer, please select the standalone installation and proceed with selection of components which you would like to install on the endpoint machine.

Kind regards,

Ingemar

Thanks for the reply, however I have tried creating the standard installer however it then has no link to the cloud portal. I am currently trying to configure the RADIUS install, it installs fine but doesn't show up in the components section in the cloud so I cannot configure anything.  

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, IggyPop said:

@daprodukt did you try to put the invitation into the installer from the Cloud?

Yes, but this didn't work.

 

I am beginning to think the issue is because it is picking up my current on prem installation as I am able to see the RADIUS server under the on prem console.

I advised support that I would need to run the two systems side by side and was told this was possible, however I am now thinking it is not.

 

I also think there is an issue with the way it has pulled the license from my business account as I am now unable to issue invites. 

Edited by daprodukt
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...