Jump to content

Secure browsing for the entire domain not happening


Recommended Posts

Hi,

I've enabled secure browsing for all the clients and it works fine only for when enter "www.bankname.com" whereas alternative link to the same domain like "www.://retail.bankname.com/retail/newuserreg.htm" not working.  Though both links belongs to the same domain it affects only for the first. tried alternative methods using * before domain name but no luck.

Kindly advice to redirect the listed url's to be redirect irrespective of the links,

Thank you and appreciate.

 

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Ricky Martin said:

alternative link to the same domain like "www.://retail.bankname.com/retail/newuserreg.htm" not working. 

This is not a valid URL specification. This one for example is https://retail.onlinesbi.com/retail/newuserreg.htm . Alternatively, you can also enter retail.onlinesbi.com/retail/newuserreg.htm .

Link to comment
Share on other sites

Hi Marcos,

Actual url is "www.onlinesbi.com" but clicking the link such as  "retail.onlinesbi.com/retail/login.htm" doesn't work. my understanding is once adding the parent domain example www.onlinesbi.com it should redirect all the urls related to this domain, 

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Ricky Martin said:

hi ITman,

yes adding separately alternative links example retail.onlinesbi.com/retail/newuserreg.htm  works but what is the possibility to redirect all the url's related to the domain rather adding one by one

Enter retail.onlinesbi.com as Protected website in B&PP.

Now enter this same URL in your browser. When the web page opens in Secured Browser mode, I mouse clicked on the Logon tab and was redirected to https://retail.onlinesbi.com/retail/login.htm web page w/o issue.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...