Jump to content
BrianE

Cannot log in to portal for anti theft

Recommended Posts

I have three Android devices, two being Galaxy A3 mobiles and the one I've just purchased, which is an Huawei MediaPad. Both the Android devices have been able to connect to the anti-theft web portal, even though my password had contained a "#" symbol. However, despite removing the # as per advice given in other threads, I keep getting an error "Problem with association (20512000). Also, will the fact that I have changed my password affect the other devices that I have set up with the original password?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's working now. Are you able to tell me what was the problem and did it have anything to do with using "#" in my password (strange if it did, because the other devices didn't have any such problems)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

problem was on one of our association server and seems that it has nothing to do with your password... 

regards

peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...