Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dfoote56

Error Code msi. 1923

Recommended Posts

Hello.  I recently noticed that eset was not running on my system.  I tried to reinstall it several times and it fails.  I've run the install fix, the cleaner and even used the boot disk to run a full system scan.  It found 2 problems and took care of them but the program still won't install.  I'm attaching collection logs...

eav_logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, dfoote56 said:

I recently noticed that eset was not running on my system. 

You are the second person who recently posted they found NOD32 not running. What ver. of Windows are you using; e.g. Win 10 1903. Also have you applied recent Win Updates?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm running Windows 10  version 1803.  As much as this PC updates, I'm wondering why it hasn't updated to the most current version, but I'm working on that now.  Once that's done, I'll try the install again as I'm guessing that you're inferring that the O/S needs to be up to date to run the app.  I'll report back once all this has been completed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The upgrade didn't succeed.  I'm trying to understand the error code and solution but it appears that a driver may be the reason  why the upgrade didn't succeed.  I'm going to attempt a clean boot and try the upgrade again and  if successful, try to install eset nod32.   I'll keep you informed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The fact that you're on Win 10 1803 should have no bearing on why NOD32 can't install.

When you ran the Eset Uninstaller Tool did you do so in Win Safe mode? It needs to be run in Safe mode.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'd suggest the following:
- Uninstall ESET in a standard way
- Run the Uninstall tool in safe mode as per https://support.eset.com/kb2289/
- Download and install the latest version of the ESET product you purchased from scratch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Marcos your solution worked, thank you!  @itman thank you for your input as well.  I'm back up and running again.  I would like to know what caused it to stop in the first place but happy nevertheless that I have my software back...I've used this product for some years now and wouldn't use any other antivirus!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...