Jump to content

forum search doesn't search in Archived topics


Recommended Posts

In the forum Search window click on the magnifier glass symbol. Under Date Created section, select "Custom." Enter a "From" and "To" date for the search. I suspect by default, the search option only goes back a year since that is the earliest specific date option offered.

Edited by itman
Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, itman said:

In the forum Search window click on the magnifier glass symbol. Under Date Created section, select "Custom." Enter a "From" and "To" date for the search. I suspect by default, the search option only goes back a year since that is the earliest specific date option offered.

Nope

https://forum.eset.com/search/?&q=wmi&search_and_or=or&start_after=946684800&start_before=1542672000

 

EDIT:

And here's a topic from this year, you can't find it using search because it's archived

https://forum.eset.com/topic/14821-malicious-powershell-script-wmi-for-persistance/

 

Edited by kapela86
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Ok so it's an Invision forum "thing". I searched around the web and found this: https://invisioncommunity.com/forums/topic/424381-search-tool-doesnt-search-archived-posts-ridiculous/

Please read it, especially posts from IPS staff/management and tell me what you think about this.

Edited by kapela86
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...