nexon 8 Posted July 20, 2018 Share Posted July 20, 2018 Už dlhší čas mi chodia nevyžiadané maily na azet.sk Zablokoval som jeden kontakt cez azet a vidím že mi chodia maily aj z iných účtov. Stále opakuje to isté dookola že niekto zomrel v Togu a zostal po ňom majetok niekoľko miliónov a chce odo mňa údaje Iste že mu pošlem Len ma to otravuje a to dosť.. Keby eset filtroval spam aj priamo v internetovom prehliadači? Nielen v aplikáciach outlook a pod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexon 8 Posted August 5, 2018 Author Share Posted August 5, 2018 Nič s tým nespravíme?? hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Marcos 5,250 Posted August 6, 2018 Administrators Share Posted August 6, 2018 ESET Antispam sa z principu da vyuzit na filtrovanie posty iba v emailovych klientoch a na mailovych serveroch. Pokial pristupujete k emailom cez web rozhranie, kontrola na spam nie je mozna a treba sa spolahnut na antispam, ktory ponuka dana emailova sluzba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts