Sign in to follow this  
Slooshy

Endless Anti-Theft test(s) not working

Recommended Posts

Windows 10 Pro 64 bit edition Version 1709 (OS Build 16299.19)

Eset Smart Security Premium 11.0.144.0

Anti-Stealth support module: 1117 (20171011)
 

The issue doesn't just apply to my account. People in my family also have the same issue.

The Anti-Theft website test just runs and runs without any pop-up screen appearing. I've tried IE, Firefox 64 bit edition, Edge, and Chrome.

Edited by Slooshy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apparently, to speed up the test, the user needs to select "refresh" from within the Eset app.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

if the test will not finish, pm me your email address registered within my.eset.com and affected device names...

 

regards

peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ap

3 hours ago, metaller said:

Hi,

 

if the test will not finish, pm me your email address registered within my.eset.com and affected device names...

 

regards

peter

eywZV2s.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, I PMed you using an existing conversation. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

this is a product issue (popup not showing), so @Marcos i guess you know who to contact in this case...

regards

peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just bought the ESET smart security premium, it keeps telling me that I need to address the anti theft part of this, I go to address it, it takes me to a page to buy the product not the optimization report. It also says that it is already installed on my computer??? Help! How do I get rid of this glitchimage.thumb.png.5e17b0ffe08e676b458412f6f19dc219.png

persian-boy likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is the url of the page that is open after clicking "Optimization report"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I started the test like a month ago and it's still running to this day. Any way to fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, hubix said:

I started the test like a month ago and it's still running to this day. Any way to fix this?

Try clicking Refresh to enforce syncing of the product with ESET's servers:

 

eis11_AT_refresh.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see ppl in Persian forums that got  infection from Anti-Theft! I suggest them to disable this feature and also reset their passwords from my.eset.com!idk how but someone could access their windows and create a new user!

Edited by persian-boy

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, persian-boy said:

I see ppl in Persian forums that got  infection from Anti-Theft!

Definitely not a result of using Anti-Theft.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 13. 1. 2018 at 12:37 AM, persian-boy said:

I see ppl in Persian forums that got  infection from Anti-Theft! I suggest them to disable this feature and also reset their passwords from my.eset.com!idk how but someone could access their windows and create a new user!

After activating Anti-theft, a phantom account is created, if that's what you mean... but it's not infection :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.