Jump to content

Can not deploy ERA 6.5 OVA to ESXi 6.5


hungtt
 Share

Recommended Posts

Hi all,

I imported ERA 6.5 OVA to my esxi ( 6.5),when process completed, i have a issue below picture attach file.I tried step by step to start this vm but it not working.

Please help me check.

Thanks.

 

ova fail.png

Link to comment
Share on other sites

  • ESET Staff
7 hours ago, bbahes said:

Maybe corrupted download?

@MichalJ @MartinK Any plans to provide hashes on download page?

Appliances are digitally signed and thus protected against data corruption or modification.But you are right, checksums for packages that are not protected this way (especially non-windows installers) should be available as it is impossible to verify whether package was not altered or corrupted.

Link to comment
Share on other sites

  • ESET Staff
7 hours ago, hungtt said:

Hi all,

I imported ERA 6.5 OVA to my esxi ( 6.5),when process completed, i have a issue below picture attach file.I tried step by step to start this vm but it not working.

Please help me check.

For some reason, boot process was not successful and it booted into emergency mode. Could you please check logs as seen on screenshot? There will be most probably problem with driver - maybe you are using some non-standard virtual device?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...