Jump to content

Recommended Posts

I have a simple drobo backup unit that, when plugged directly into my computer's LAN port, works fine.

But, when plugged into a TP Link switch port, is recognized by the ESET software in HOME NETWORK but is not visible to my computer on File Explorer, My Network.   Thus, I cannot use it and need to.  I've followed all the recommendations by drobo to disable all security software and nothing that I do seems to work.    The drobo team keeps pointing me to ESET blocking them.

Does anyone have any ideas or suggestions?

Maker of the tags

Link to comment
Share on other sites

  • Marcos changed the title to Drobo backup
  • Administrators

Does pausing the firewall, temporarily disabling Connected Home Monitor in the advanced setup or another protection feature or setting make a difference?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...