papanicko_ 0 Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Dobrý deň, chcel som sa opýtať, čo to môže byť, popripáde, ako to môžem vyliečiť ?
Administrators Marcos 5,469 Posted March 2, 2020 Administrators Posted March 2, 2020 Dobry den, Zobrazuje sa varovanie hned po spusteni prehliadaca, alebo az po otvoreni konkretnej web stranky? Zobrazuje sa aj ked pouzijete ine prehliadace? Skusali ste vypnut / odinstalovat rozsirenia prehliadaca, resp. spustit prehliadac v rezime bez rozsireni?
papanicko_ 0 Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 2 hours ago, Marcos said: Dobry den, Zobrazuje sa varovanie hned po spusteni prehliadaca, alebo az po otvoreni konkretnej web stranky? Zobrazuje sa aj ked pouzijete ine prehliadace? Skusali ste vypnut / odinstalovat rozsirenia prehliadaca, resp. spustit prehliadac v rezime bez rozsireni? Dobrý deň, hneď po otvorení sa to nezobrazuje. Po otvorení konkétnej stránky, myslím, že nie, pretože ak mám otvorený prehliadač a mám otvorenú iba jednu normálnu stránku, tak aj vtedy toobcas vyskočí...Iný prehliadač som neskúšal a čo sa týka rozšírení, tak nemám tam žiadne podivné rozšírenia. Ďakujem za ohlas a ďakujem vopred za odpoveď.
papanicko_ 0 Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 On 3/2/2020 at 7:03 AM, Marcos said: Dobry den, Zobrazuje sa varovanie hned po spusteni prehliadaca, alebo az po otvoreni konkretnej web stranky? Zobrazuje sa aj ked pouzijete ine prehliadace? Skusali ste vypnut / odinstalovat rozsirenia prehliadaca, resp. spustit prehliadac v rezime bez rozsireni? Dobrý deň, zistil som, že po zapnutí Chrómu, antivírus zablokuje nejakú stránku.
ESET Support notimportant 5 Posted March 9, 2020 ESET Support Posted March 9, 2020 On 3/5/2020 at 9:28 PM, papanicko_ said: Dobrý deň, zistil som, že po zapnutí Chrómu, antivírus zablokuje nejakú stránku. Dobry den, odporucame obnovit prehliadac Chrome do povodnych nastaveni - https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=sk Kedze viacere nastavenia budu vratene na povodne hodnoty, je vhodne si predtym odzalohovat vas profil s nastaveniami.
Recommended Posts