pato11 0 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 zdravím, večer mi vyskočila ikona od windows defender že mám v pc trojsky koň vírus ( Trojan/Win32/Fuerboos.C!cl ) snažil som sa to dat do karantény alebo odstranit ale stale mi to vyskakovalo to isté dookola ked som našiel subor som ho odstranil ale to iste dookola , nič zatial nepocitujem ale neustale mi to skakalo že mam ten virus daval som to cez windows deff. kontrolu a našlo to ten trojskyy ale nie tu zložku už neviem čo mam robiť stiahol som a aktivoval eset online scanner a dal uplnu kontrolu ale bojím sa že to opäť ukaže že je to spravene a windows deff. zas ukaže že mam napadnutý pc.. prosím potrebujem radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Marcos 5,243 Posted November 3, 2019 Administrators Share Posted November 3, 2019 V prvom rade si nainstalujte skusobnu verziu ESET Internet Security, zaktualizujte ju a preskenujte vsetky jednotky. ESET Online Scanner. Tiez by bolo vhodne, keby ste sem nahrali snimok obrazovky s danou detekciou, kde je vidno aj cestu k suboru. Samotny subor potom vyskusajte skontrolovat na www.virustotal.com a prilozte sem linku k vysledkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts