Jump to content

Consistent eraagent failures on Debian 12


Recommended Posts

We recently upgraded from Debian 11 > 12. We installed the eraagent, which upon install connects fine and continues to phone home regularly for a couple of days. Eventually the agent service will fail and will not start up again and throws the following error:

eraagent.service: Failed to parse PID from file /run/eraagent.pid: Invalid argument

The only fix we have come across so far is to reinstall the agent, but the same issue occurs after a couple of days again. 

Anyone have any idea why this keeps happening or could point me in the right direction?

Appreciate any help!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • ESET Staff

I would recommend to contact your ESET representatives = open support ticket. This issues seems to be not reproducible in our environments, and analysis will require more logs to be provided from the affected system.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...