Jump to content

ESET Management Agent Setup failed


Recommended Posts

Guest Dawix

Hi there,

I recently set up Eset protect on a virtual machine and was able to get the web console working. However, I'm having trouble deploying the Eset agent management. I've tried using msiexec, GPO and scripts, but I keep getting the error message "This installation package is intended for per-machine installation. Please remove the unsupported ALLUSERS option."

I've attempted to modify the value of the ALLUSERS option without any success. I haven't seen any posts on this forum that address this specific error, so I'm not sure what I'm missing. Any ideas or suggestions would be greatly appreciated.

Thank you.

 

[url=https://goopics.net/i/ztiy2j][img]https://i.goopics.net/800/ztiy2j.png[/img][/url]

Link to comment
  • Administrators

If you have the agent live installer or msi installer without the ALLUSERS parameter and you still get the error, please provide a Procmon log from the time you launch the installer. However, since this Quick question forum is not intended for reporting and troubleshooting issues, please sign up and re-post in the appropriate product forum.

Link to comment
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...