Jump to content

The policies do not apply


Recommended Posts

 

I am having trouble trying to apply policies. I have a general policy that applies correctly to all Computers. But when I try to apply particular policies to a computer, they don't apply.

 

When I see the policies applied to the computer from the ESMC console, apparently they are being applied correctly.

 

1682498473_politicasESMC1.thumb.png.4c91f59739e762fc8404496ec11a00d5.png

 

 

This is the general policy setting applied to all computers

 

1168660903_equilibrada1.thumb.png.9cd034edd001ba26c3f811c7ba5350e3.png

890675667_equilibrada2.thumb.png.74097b9b8078117bec09d0537d25f76a.png

 

This is the configuration of some of the policies that I try to apply to the computer "Computos" but it doesn't work.

 

2110380600_mdm1.thumb.png.d06e572eceb87840662a590320fe6de1.png651464572_mdm2.thumb.png.0be9c81ee441f65e6ecd5660f82f5148.png248625159_UnifiIngress1.thumb.png.ab0c3ccbf2e3f865545c46fd92b4edc7.png18045599_UnifiIngress2.thumb.png.15529f81c939d2db5c6fe1c430f42161.png

 

 

And finally this is the configuration that I see on the computer "computos".

 

1634298470_politicascliente.png.fda18af3e32ae710326ef6ce3a99a4d9.png

 

 

Thank you very much to anyone who can help me.

 

Link to post
Share on other sites

 

Many thanks. The problem was solved. I don't want to abuse your time, but you may clarify to me in a nutshell the difference between just apply and enforcing the rules.

 

final.thumb.png.947bb9f286bd5d78a36d595015f9a988.png

Edited by MiguelSalvati
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...