Sangala 0 Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Dobrý deň, Naša prešla na nový web z dôvodu že starý bol spomalený, zastaralý a nefungoval správne. Už pri starom webe nás eset blokoval s hláškou Našiel sa potenciálne nechcený obsah. Po prečistení FTP, je tam len nový web a náš eshop, avšak stále nás eset blokuje - resp. vyhadzuje toto okno. Vedeli by ste mi pomôcť identifikovať problém? Pretože samozrejme keď zákazník ide na náš web a vyskočí mu také okno, nerobí to dobré meno. Nahlásiť nesprávne blokovanú web stránku som už skúšal asi pred mesiacom a stále nič. Okno vyhadzuje či idem na náš ofic. web- www.teles.cz alebo obchod.teles.cz či iné poddomény.
Administrators Marcos 5,458 Posted February 18, 2020 Administrators Posted February 18, 2020 Dobry den, Kedze toto forum nesluzi na reportovanie detekcii, resp. blokovanych stranok, do buducnosti odporucame postupovat podla navodu v https://support.eset.com/sk/kb141-ako-mozem-poslat-podozrive-stranky-vzorky-virusov-alebo-potencialne-nespravnych-detekcii-do-laboratoria-spolocnosti-eset. Web stranka bola medzicasom odblokovana.
Sangala 0 Posted February 18, 2020 Author Posted February 18, 2020 Ospravedlňujem sa, tento návod som nenašiel- ja som to reportoval priamo cez to chybové okno čo vyskakovalo a až potom som to dával sem. Avšak ďakujem @Marcos za pomoc.
Recommended Posts