Jump to content

Policy doesn't remember license settings


Go to solution Solved by Marcos,

Recommended Posts

I try to set up a policy so that our users aren't bothered with licensing information:

image.thumb.png.dd9c4d06e9cd8cd093f159348413bdb9.png

But after saving the policy, the settings "Configure license-related application statuses" and "Configure license notifications" are missing:

image.thumb.png.3a88e5b2dd7bf4c26c44ca58a054300c.png

How can I set up a policy so that the Endpoint clients don't show anything licensing related?

Link to comment
Share on other sites

It looks like @Florian Stricker has a similar problem: 

 

Our server info:
ESET PROTECT (Server), Version 10.0 (10.0.2133.0)
ESET PROTECT (Web Console), Version 10.0 (10.0.132.0)
CentOS (64-bit), Version 7.9.2009
Update module 1079 (20211110)
Translation support module 1954 (20221209)
SysInspector module 1281.1 (20210407)
SSL module 1070 (20220608)
Push Notification Service module 1131 (20221004)
Configuration module 2040.1 (20221028)
DB Version: MySQL 5.6.50

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
  • Solution

This is a known issue, should be fixed with a future version of the Configuration engine module.

M_CNFENG-1508

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...