Jump to content

Marco5342

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Netherlands
  1. The last few days/weeks I've been in contact with Peter and he consulted the ESET dev team to solve my issue. We tried several things, I sent several logs and tried a patched version of the filtering part but it didn't help. Finally my issue disappeared after I removed some certificates from the 'Manage Certificates' config box in Thunderbird. This were certificates I (long ago) accepted due to self-signed certificates or test servers. Some servers I connect to now (which have now a valid certificate) had an certificate in that box (but not all). It looks like somehow something got confused by
  2. It is not a local e-mail server, this is a remote (public) server on CentOS.
  3. Hmmm, but if Thunderbird works how it's configured, it shouldn't use SSL v2. So the setting shouldn't matter for me. In Thunderbird I have deprecated TSL versions disabled and the value of security.tls.version.min is 3 (which should mean: TLS 1.2 is the minimum required encryption protocol.).
  4. I just uploaded a new log to a private message thread chat with Peter and TomasP.
  5. Block SSL2 option was enabled. Disabled the block SSL2 option, no change. Completely rebooted the computer. No change. Enabled the SSL2 option. No change.
  6. I got 1410.1 with the beta release, but unfortunately still no connection.
  7. I don't know what certificate re-generation you're talking about, but I just sent you a message with a link to a generated log.
  8. Thanks for the suggestion, but changing this setting doesn't resolve the issue for me.
  9. Done that, but no change. Got an update to ESET 14.0.22.0, no change. For me every IMAP (remote) server fails with IMAPS scanner on (gmail, office 365, ....) But...I just installed a new laptop with exactly the same software (Thunderbird profile is a file copy, so exactly the same) and that one has no problem at all. On my old laptop it suddenly appeared last week after turning on my computer. So there must be a special corner case....
  10. I'm having the same problem. Since a few days my Thunderbird (78.4.0) won't connect to SSL IMAP accounts if IMAPS protocol filtering is enabled in ESET. My mailserver responds: Oct 28 11:02:39 srv212 dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=..., lip=..., TLS handshaking: Connection closed, session=<RIV2Q7iyL/AgAQmCLKoAAbkEkhRHCuES> Oct 28 11:02:39 srv212 dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=..., TLS: read(size=637) failed: Connection reset by peer, session=<7Px4Q7iyK/AgAQmCLKoAAbkEkhRHCuES
×
×
  • Create New...