Jump to content

Mra

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Mra

  1. Hi, followed this guide https://help.eset.com/protect_cloud/en-US/cloud_migration.html#migrate_agents We have the migration policy applied to the group....but nothing happens. Nothing appears in the cloud and everything is running locally as per normal. Is there somehow a way I can easily figure out why? Is there a log or something? Thanks
  2. Hi, How do I change policy order from Eset Security Management Centre? We have one policy that wants to be #1 always and want to make a single policy #1 for one particular computer.
  3. So after bruteforcing the activation, it looks like it has gone through finally. This is weeks after battling upgrade issues because of the ESET servers which took months to fix - it seems there are still issues with the servers.
  4. GREAT! Monday morning, I login and now I find several weeks after upgrading to version 7, our entire organization is reporting that our products are not activated?? ie they've deactivated themselves. What is going on with ESET version 7?
  5. Hi Marcos, Yes, there is no proxy being used. It's only the one computer out of 20 that is not activating. It has internet access and can connect to the test xml file. (We also have license to spare, so we're not reaching a limit either) - the error occured after upgrading to version 7.1
  6. Thanks, yes that's the same. The client can also reach the eset test website that has the xml file. I do wonder, we had massive issues with ESET the last couple of months because their servers had connection problems in Australia and if it's related?
  7. Manually, this error appears ecp.200009 No proxy is being used and obviously all our other machines activate ok.
  8. Of course there are no more details than this.
  9. Thats the only error it gives?
  10. also tried activating manually but ESET licenses keys do not exist? Step 2? https://support.eset.com/kb3615/?locale=en_US&viewlocale=en_US All we got was a ERA-Endpoint.zip which containts a Era-Endpoint.lic file....not a license key?
  11. Oh sorry, I forgot to mention - it's activated from remote administrator. This link works on problematic client and we do not use any proxys https://edf.eset.com/edf
  12. Hi, We have one workstation that refuses to do a product activation. I normally find solutions in the knoweldgebase but this particular workstaion is just not cooperating. Even reinstalling does not fix the issue. All other workstations in our office are fine. Is there anything I can do ? ESET is then causing a few issues with this machine.
  13. Thanks, appreciate it. First option didn't work but re-deploying resolved the issue.
  14. Hi, How does one change all workstations so that they use the new peer certificate? There are a multitude of help files explaining how to create new certs but not how to change exisiting clients so that they use these new certs.
  15. *version : 7.0.413.0* *locale : en_US* *user.agent : Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0 (gecko1_8)* *document : https://servername.local/era/webconsole/72DE1EC48605863BC38EB354AD8C6F15.cache.html* *url : https://servername.local/era/webconsole/#id=NOTIFICATIONS:id=NOTIFICATION_WIZARD;nu=00000000-0000-0000-7016-00000000000f;p=3* An uncaught exception has ocurred! (com.google.gwt.core.client.JavaScriptException: (TypeError) : a.c is null) @Unknown.Wao(Unknown Source:177)@ @Unknown.Xao(Unknown Source:403)@ @Unknown.ico(Unknown Source:251)@ @Unknown.Dco(Unknown Source:90)@ @Unknown.Cdo(Unknown Source:231)@ @Unknown.Fdo(Unknown Source:220)@ @Unknown.jOd(Unknown Source:232)@ @Unknown.tE(Unknown Source:250)@ @Unknown.QE(Unknown Source:412)@ @Unknown.anonymous(Unknown Source:329)@ @Unknown.Nn(Unknown Source:239)@ @Unknown.Qn(Unknown Source:291)@ @Unknown.anonymous(Unknown Source:77)@ Javascript cause: @TypeError: a.c is null@ This happens when viewing email notifications
  16. Thanks, I requested this thread be deleted. When reinstalling apache tomcat, the original files were overwritten. I merely didn't place the original configuration files back in the location as per the tutorial. After doing this, it all worked as per normal. Thanks. Edit: (and yes, I did mean // - good catch).
  17. It still seems there is an issue, over two weeks later trying to upgrade agents this appears: UpgradeInfrastructure: Task failed: GetFile: Error reading HTTP response data (0x4e33) As honest feedback after using ESET for the last 12 years this has been by far the most painful upgrade process unfortunately.
  18. Hi, I upgraded 6.5 to Security Management Center Server 7, it seems to work because the AV's are updating and we're getting emails from Server 7. However we cannot connect at all to the https:\\x\era\webconsole. Are there any tutorials for this? I tried a few but haven't been able to resolve why it's not possible to connect to the interface even though the server is running.
  19. Looks like brute force works. Every ten minutes I setup a job to install and throughout the whole day gradually machines are updating.
  20. It seems after attempting several times, one machine went through with the update. I tried switching to the 7.0.2073.1 repository and it too has problems. Can anyone from ESET confirm if there is a server issue? Thanks.
  21. Hi, it seems 50% of our organization has successfully updated to 6.6.2086.1 however the rest fail (and worse the AV has managed to uninstall itself on some workstations). This is the error message, is a problem with the servers? We do not use a proxy or such. Thanks! CSystemConnectorModule 2018-Aug-16 23:40:29 Software installation failed: GetFile: Error reading HTTP response data (0x4e33)
  22. Ok, yes that is indeed correct I meant Endpoint. Thanks for letting me know because I was second guessing if it was an issue on my end or not.
  23. So with Eset Smart Security 6.6 the splash screen turns up regardless of the UI state (minimum or full) and whether or not "show splash screen at startup" is turned on or off. The previous build did not have this problem. Is there a reason why this should be on anyway? Why advertise the product when we already have it?
×
×
  • Create New...