Jump to content

ragingUser

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Germany

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi there, since I updated my ESET Internet Security to the 13.0.24.0 version, I cannot use this product properly any more and also cannot deinstall it... I deinstalled it once, but then it disappeared from the Windows (10) "Deinstall programs" tab. It starts at start-up of windows as usual, but it should be deinstalled already! Below you can see some pictures of the AV: It seems odd, that some functions are missing or not displaying correctly. At msconfig.exe, I could see that ESET Service is active and cannot be closed as expected, but only the GUI is working (sort of). When I try to use my active licence for this product and click on "Produkt aktivieren" (German for: activate product), nothing happens. Scan also does not work! I hope somebody can help me with this issue... I cannot delete it in safe mode and also the AV Remover cannot detect it. When I try to install (whatever sort of) ESET AV product, it says: "There is already the latest version installed" I found out, that it still was indeed on my "D:\" drive, but I cannot delete it due to runtime of the AV. Whenever I try to use "Tools" or "Settings" and go to further functions (e.g extended settings), it requires a password... Thanks in advance, a raging/desperate user... EDIT: typo corrected (advanced -> advance)
×
×
  • Create New...