Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Faraways

ESS 7.0.104.0 function not defined

Recommended Posts

Might be a display issue,a not (yet) defined function or a function wihtout textlabel.

 

 

/regards

Faraway

-------------------------

win7 [x86]

post-918-0-71849500-1377856021_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

You must be using outdated modules. Please post information about installed modules here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There were 2 windows update missing. Now I have them installed and the  [enable exploit blocker] is showing. Problem solved. :)

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

This has nothing to do with Windows updates. Perhaps you opened the setup immediately after installing the beta without updating it first.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe that was the case. I will continue testing.. :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the exact same issue but with NOD32 Beta 7?

 

See Pic.

post-1048-0-01367200-1378620175_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please post information about installed modules from the About window.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue - Win 8 32 bit, NOD 32 beta 7.0.104. Nothing has helped - not pre-release updates, nor restarts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue - Win 8 32 bit, NOD 32 beta 7.0.104. Nothing has helped - not pre-release updates, nor restarts.

Please refer to my previous post and post information about the modules installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I have the same issue - Win 8 32 bit, NOD 32 beta 7.0.104. Nothing has helped - not pre-release updates, nor restarts.

Please refer to my previous post and post information about the modules installed.

 

Sorry, here they are:

post-1024-0-58118300-1378760056_thumb.jpg

post-1024-0-39962800-1378760057_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

We've been unable to reproduce it. After updating a fresh v7 beta and restarting Windows, the text "Enable Exploit Blocker" is always displayed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We've been unable to reproduce it. After updating a fresh v7 beta and restarting Windows, the text "Enable Exploit Blocker" is always displayed.

Probably it's because I didn't restart after installing v7 beta. Anyway it's not a big deal as long as the Exploit Blocker is functional, which I hope it is, am I right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

We've been unable to reproduce it. After updating a fresh v7 beta and restarting Windows, the text "Enable Exploit Blocker" is always displayed.

Probably it's because I didn't restart after installing v7 beta. Anyway it's not a big deal as long as the Exploit Blocker is functional, which I hope it is, am I right?

 

 

So this explains the problem. A computer restart is required for the text to be displayed as it was added via a module update so that beta users can test the new feature without making a new beta version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

We've been unable to reproduce it. After updating a fresh v7 beta and restarting Windows, the text "Enable Exploit Blocker" is always displayed.

Probably it's because I didn't restart after installing v7 beta. Anyway it's not a big deal as long as the Exploit Blocker is functional, which I hope it is, am I right?

 

 

So this explains the problem. A computer restart is required for the text to be displayed as it was added via a module update so that beta users can test the new feature without making a new beta version.

 

Well, in this case what would you recommend? A reinstall? Is the exploit shields working or this is not just a GUI glitch?

 

P.S. Wow - after a restart due to Adobe reader update, the Exploit blocker inscription is there in the Advanced setup GUI. No need to reinstall for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

What does this exploit blocker does? (i mean what kind of exploits it is designed to block?) There is no documentation available on it, understand as its rolled out beta module update.

 

Thanks,

Harsha.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Django,

 

restart of your system should help.

Please let us know.

Yes it did. thanks. All good now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...