Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

headplate

Hello. I'm having a little problem.

Recommended Posts

I'm using windows XP, and I don't know why but one morning when I turned on my pc, it showed me that my anti-virus is out of date.. Can it be helped?

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version of the signature database is shown in your gui? Does clicking "Update now" throw an error?

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version of the signature database is shown in your gui? Does clicking "Update now" throw an error?

It gives me no error.. it's just when I try to update it, it shows me no update is needed... the anti-virus database is updated.. 

The version is 13423 (20160502)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello headplate. Have you tried clearing the update cache?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello headplate. Have you tried clearing the update cache?

How to do that?.. Guide me please :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go into setup>advanced setup (bottom of the window)>update>clear update cache. It's worth a shot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go into setup>advanced setup (bottom of the window)>update>clear update cache. It's worth a shot.

TomFace, Can you make me a picture how to do that?>. xD Coz am on diff language please :) sorry for bothering u :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problem or bother! :)  The issue is I use Smart Security v9 and I am unsure what version of NOD you are using-here are my screen shots.

post-556-0-54630500-1462899361_thumb.jpg

post-556-0-22776000-1462899379_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×