Jump to content

EFSW not activating


Recommended Posts

I have EFSW 6.0 installed on 4 svr2008r2 servers with licenses that are ready to be renewed. I have renewed my licenses with Eset and 3/4 have activated\update successfully. The last server (primary DC) will not activate. ELA states that I have 4/5 active seats as expected.

 

I synced the license in ERA 6 before pushing it to all servers which reports that the DC failed to activate with trace message "Task failed in the security product." I try to activate the EFSW via entering the license key into the program itself and I receive error stating that the activation server cannot be reached and to check network connectivity and try again or there is a server error try again later, Error code ECP.4099. I have internet access and can access eset.com, google.com, purple.com, and etc. without a problem. I am updating to EFSW 6.3 this weekend and hope this solves my problem. However, I would like your thoughts on the activation issue before contacting support. 

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

OK updated to EFSW6.3 did not help.

 

@Gonzalo I have been to both links neither helped. However the Second did allow me to confirm all servers up and running due to being able to ping them

 

@Marcos Yes I get the xml code in IE on the server

            

 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

 
-<ecp:message xmlns:ecp="hxxp://www.eset.com/2012/02/ecp">
 
 
-<ecp:response>
 
<code>20101001</code>
 
<message>Unsupported Content-type: unknown</message>
 
</ecp:response>
 
</ecp:message>
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Nightspear, I'll provide you with further instructions for troubleshooting the activation issue via a pm momentarily.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...