Jump to content

Cannot resolve servers for KDC in realm "MY DOMAIN" while getting initial credentials


Recommended Posts

Can anyone help with this.

 

ERA Virtual Appliance

 

THE server works (e.g. activates Endpoints, agents are communicating)

 

Its the DNS (Active Directory part thats hosed)

 

Plus I get this when I log into the appliance

 

 

 

 

post-6545-0-16801400-1445469028_thumb.png

Link to post
Share on other sites
  • ESET Staff

Hello Dlaporte,

 

You can sync the appliance Remote Administrator with Active Directory by way of the following KB: hxxp://support.eset.com/kb3665/. Be sure to write the AD servername, and the entire domain\username string in all capital letters.

 

Those error messages don't reveal any clear cause or effect, on their own. What virtual environment are you hosting the appliance in? And at what version?

 

Kind Regards,

ESET Customer Care

Edited by JeremyS
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...