Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ShivamKrishn

Network Protection is not active

Recommended Posts

Network protection in eset smart security version 9 is not activated ! If i activate it manually then home screen shows its not active 

post-9263-0-74179800-1445140956_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

What error do you get if you try to enable personal firewall manually?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dont know what the hell is going on ! if in settings firewall option is disabled there will be no notification of disabled firwall in home page if i enable it suddenly a red notification comes that its disabled ?? attaching screeshotpost-9263-0-90536400-1445148797_thumb.pngpost-9263-0-63342200-1445148809_thumb.pngpost-9263-0-97667300-1445148820_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

What error do you get if you try to enable personal firewall manually?

Same here "enable" is not offered, just "disable completely".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried doing a repair of the installation?

You can either go to Control Panel ->Programs and Features and select ESS or

from the complete start menu, under ESET click Uninstall, then follow the prompts and select Repair.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried a complete uninstall using the ESET uninstall tool from safe mode, then install?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the exact same issue...

 

Installed V9 on Windows 10 ver 10565 knowing HIPS would not work however was surprised to see the Firewall would not work at all and Web protection also would not work.  

 

Uninstalled, rebooted, reinstalled, rebooted, same issue...

 

Repeat process a several more times.. Sometimes web protection worked, but firewall and everything else under "Network Protection" would not work.  At first V9 would tell me "Personal firewall is not functional"  and that I had to reinstall. Then after a few reinstalls it would say firewall service would not start.  Never did get it working.

 

Gave up and reinstalled V8 and all is fine again except HIPS which is normal for fast ring builds...  License expires next month and new licenses follow the new key format so this could be a issue for when I buy another 3 pack of Smart Security for my computers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried doing a repair of the installation?

You can either go to Control Panel ->Programs and Features and select ESS or

from the complete start menu, under ESET click Uninstall, then follow the prompts and select Repair.

repair - new install - remover an new install ... nothing helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please run a command prompt with elevated administrator rights, run the following commands and post the output here:

sc query epfw

sc query epfwwfp

sc query epfwlwf

Share this post


Link to post
Share on other sites

ShivamKrishn, please check your personal messages. I've sent you one with instructions how to create logs and a dump that should help us figure out the cause of the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes bro i did not notice any message ,i got it . I will respond to your message soonest as possible . Thanks a ton :) Kudos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Network Protection is not active/The firewall turned off automatically!

-------------------------------SOLVED---------------------------------------------------
see the details : https://youtu.be/WOmt-yn9nK8

 

or,

 

 

=============================
go to Control Panel -
>Programs and Features and select ESS

or

from the complete start menu,
under ESET click Uninstall,
then follow the prompts and select Repair.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...