Jump to content

Deployed agent by GPO but not shown into the console


legaulois
 Share

Recommended Posts

Hi everybody,

 

i'm going to test the ERA 6. Oh my god.... i gotta feeling that i'use again EPOL from McAfee ....

 

...

 

Here i've a problem. I've configured a GPO with the MSI package of the agent and the transformation file created with ORCA.

 

The agent is installed but, the computers into the console doesn't shown the agent.

 

2015-08-20 12:00:53 Error: NetworkModule [Thread 6d4]: Unable to resolve any endpoints.resolve: (0x2afc), Le nom demandé est valide, mais aucune donnée du type requise n’a été trouvée
2015-08-20 12:00:53 Error: CReplicationModule [Thread 980]: CReplicationManager: Replication (network) connection to 'host: "esetv6.**********.be" port: 2222' failed with: Unable to resolve any endpoints.resolve: (0x2afc), Le nom demandé est valide, mais aucune donnée du type requise n’a été trouvée
2015-08-20 12:00:56 Error: NetworkModule [Thread 6d4]: Unable to resolve any endpoints.resolve: (0x2afc), Le nom demandé est valide, mais aucune donnée du type requise n’a été trouvée
2015-08-20 12:00:57 Error: CReplicationModule [Thread 980]: CReplicationManager: Replication (network) connection to 'host: "esetv6.*********.be" port: 2222' failed with: Unable to resolve any endpoints.resolve: (0x2afc), Le nom demandé est valide, mais aucune donnée du type requise n’a été trouvée
 
Any idea ?
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...