Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KokoBongo

I have a problem with the installation of ERA6 on CentOS6.6

Recommended Posts

Welcome

 

I have a problem with the installation of ERA6 on CentOS6.6.

 

Error message:

Information: DbCheckConnection: Set output property: P_DB_PORT = 3306

2015-04-22 10:29:34 Information: GetDatabaseServerConnectionStringWithoutEscape: Created connection string: "Driver = MySQL; Server = 127.0.0.1; Port = 3306; User = root; Password = {******}; CharSet = utf8; '

2015-04-22 10:29:34 Information: Entering function: void Era :: Setup :: Common :: CustomActions :: CDatabaseReader :: TryUserConnectionForDBServer (const string &, const string &, const string &)

2015-04-22 10:29:34 Information: Entering function: void Era :: Setup :: Common :: CustomActions :: CDatabaseReader :: TestConnection (const string &, bool)

2015-04-22 10:29:34 Information: DbCheckConnection: Set output property: P_DB_ADMIN_CONNECTION_STATUS = 0

2015-04-22 10:29:34 Information: ERROR: DatabaseException with error code '0' and message - [unixODBC] [Driver Manager] Can not open lib '/usr/lib64/libmyodbc5.so': file not found

2015-04-22 10:29:34 Information: DbCheckConnection: Return code: 0

2015-04-22 10:29:34 Information: Installer: Admin connection check failed. Unable to continue.

2015-04-22 10:29:34 Information: Installer: Error: Admin connection not working. Unable to continue.

 

 

How to install the driver properly UnixODBC_23 ???

 

Thank you in advance for your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ERA6 Setup script automatically detected file libmyodbc5.so, this file cannot be found if you install default mysql odbc connector from yum.

Please remove existing mysql odbc connector, then download and install MySQL ODBC Connector driver from this link https://dev.mysql.com/downloads/connector/odbc/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

The Virtual Appliance (OVA) is not an option for you?

Saludos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here, i've tried to use the rpm from the site, but i faced the same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...