Jump to content

Configuration not changes


czechoto
 Share

Go to solution Solved by czechoto,

Recommended Posts

the computer details Configuration ->Applied Policies shows that the configuration policy is applied and status is actual, but on the Computer where Eset Endpointantyvirus is installed there is no any changes in the configuration. There is default configuration.

 

What can cause this problem.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

What version of ERA and Endpoint do you use? What settings did you set to be applied by the policy and weren't applied on clients?

Link to comment
Share on other sites

Eset endpoint 6.1.2222.1 and ERA 6.

 

Updates setting are not applied for example: Update server is Autoselect, where the policy is setup for the server name.

Link to comment
Share on other sites

I am able to change this settings on the client.

 

I use this same ERA server and this same policy for the Eset File Security for the Windows Servers and there the policy is applied.

Link to comment
Share on other sites

  • Solution

I solved it. There are two different product policy. when I set up the second  policy for Windows Antivirus is ok now.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

If you have a particular setting applied by multiple policies, you can set "Force" flag for it so that it takes precedence over the others.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...