Jump to content

ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server 5.


fabio75
 Share

Go to solution Solved by fabio75,

Recommended Posts

Hello!

RA Consolle shows that my ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server is not reporting from 5 days.

Before everything was OK.

All other PCs and Servers are reporting regularly.

 

I've allready checked RA configuration and policy but everything seems OK.

 

ERA (5.2.26.0), ERAC (5.2.26.0) and EMS (4.5.10023.0) are up to date.

 

What I have to do? Is there a log file to check?

 

Thank you a forgive my English.

 

Bye.

 

Fabio

Link to comment
Share on other sites

ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server 5 is working fine.

OS is SBS2008SP2 and Exchange version is 2007. All is up to date.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

How do you have the ERA server configured in EMSX? Do you have ip address or hostname entered there? If you temporarily change the interval for connecting to ERAS to 0, do you see connection attempts in the ERAS log?

Link to comment
Share on other sites

Already tried both IP and ERA server name

Everything is setted up with a policy.

Edited by fabio75
Link to comment
Share on other sites

  • Solution

Ok,

Everything is Ok now!

From ERAS log:

 

<SESSION_ERROR> CCServiceRoutine(InsertClient): MAXIMUM NUMBER OF CLIENTS REACHED, 'XXXYYYXXX' NOT ADDED. Please upgrade your license (connection 'XXX.XXX.XXX.XXX:9658', 34 in db, 34 in license)

 

I don't know why my server tried to add itself as a new client... just deleted my server old entry and now it's ok.

Thank you.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...