Jump to content

Problems with eset_wwwi on OpenSuSE 12.2


Guest Claudio
 Share

Recommended Posts

Guest Claudio

Hello all,

 

I am trying to configure the rpm package esets-4.0-8, directly downloaded from your web site, into a system with OpenSuSE 12.2 x86_64, but i can't start the esets_wwwi interface. It exits with the following error:

 

error[70bb0000]: Cannot init openssl library

 

What can be the problem?

 

Cordially,

 

Claudio.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Claudio - I would love to assist. Can you please send me a copy of your esets.cfg? Please feel free to PM me directly so I can assist.

 

Patrick

Link to comment
Share on other sites

Have you tried updating openssl?

 

What is the output of the following command from a terminal?

 

openssl version

 

If you are running a 64-bit OS, you may need to install the 32-bit version of openssl.

 

Also what is the output of the following?

 

uname -a && cat /etc/*release

Link to comment
Share on other sites

Guest Claudio

Wow, the problem is effectively the openssl 32bit, i have installed it and now works.

 

Another question: how i can check the antispam system is working? I have tested to send 2-3 mail from localhost, i see it scanned for virus, but if i check into the web page of the Eset, i have this:

 

Scanned: 9 - 9 Error: - - - Infected: - - - Cleaned: 1 - 1   Accepted: 8 - 8 Deferred: - - - Discarded: - - - Rejected: - - -         Mail spam statistics   Number of mails % Ham: 0 0.0 Likely ham: 0 0.0 Likely spam: 0 0.0 Spam: 0 0.0

 

I think is strange to see as mail spam statistics all 0%.... Btw, here you can find my eset.cfg:

 

hxxp://pastebin.com/ifzCJHcj

 

Is not clear to me how to configure the antispam part, sorry, any guide or documentation is well accepted.

 

Cordially,

 

Claudio.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Spale

I had the same problem.

OS is Debian Wheezy amd64 and esets.amd64.deb.bin, downloaded from eset web site.

After configuring and starting esets daemon, eset reported error in syslog

 

esets_wwwi[23563]: error[5c0b0000]: Cannot init openssl library
esets_daemon[23559]: error[5c070000]: Child process wwwi[23563] terminated with return code 73, won't be restarted

 

Solution was to install libssl-dev package

 

Before installing esets on Debian you nead to install libc6-i386, ed and libssl-dev package

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...