Jump to content

2015-03-02 15:12:35 Error: CSystemConnectorModule [Thread f74]: CWbemServices: Could not connect. Error code = 0x80080005


Go to solution Solved by jimwillsher,

Recommended Posts

Hi

 

I'm getting this on an agent log. Any thoughts to the fix? Other agents are connecting successfully.

 

2015-03-02 15:12:35 Error: CSystemConnectorModule [Thread f74]: CWbemServices: Could not connect. Error code = 0x80080005

 

This agent is connecting to ERA, insofar as the "last connection" time is being updated, but no configuration details are being sent to ERA.

 

Latest versions of ERA and EEA. Machine is Win7 32-bit.

 

 

Jim

Link to post
Share on other sites
  • Administrators

If possible, please report the error to your local Customer care who will subsequently contact ESET for clarification. This is something that engineers need to look at and this forum doesn't provide issue tracking possibilities.

Link to post
Share on other sites
  • Solution

Hi Marcos

 

i think I've found the cause. Security Centre would not start, which prompted me to look at WMI and that would not start either. So I've renamed C:\Windows\WBEM\Repository, rebooted, and now WMI and Security Centre both work AND the agent is communicating again.

 

Whether or not the issues are linked, I don't know, but it seems solved anyway.

 

 

 

Jim

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...