Jump to content

Eset runs the service but does not start


Recommended Posts

When I install ESET on the endpoint, it opens the first time, takes the license and everything, but when I restart so that it can take the updates correctly, it does not open again nor does the icon appear in the taskbar. But the process continues running and consuming resources, what could it be?

image.png

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Please delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\StartupApproved\Run\egui in safe mode.

Also please make sure that Windows Defender is not enabled via a domain policy as you have its process running:

Servicio Antivirus de Microsoft Defender, c:\programdata\microsoft\windows defender\platform\4.18.24040.4-0\msmpeng.exe, Automatic, Running, , Antimalware Service Executable, Microsoft Corporation

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...