Jump to content

FDE 1.4.52.0 ignores proxy settings


contauro
Go to solution Solved by Kstainton,

Recommended Posts

Since ESET FDE version 1.4.52.0 the proxy settings seem to be ignored.
We configured the ESET bridge proxy in the "connection" tab in our FDE policies.

Subsequently the activation is not working, as efdeais.exe tries to connect the license server directly. 

The only solution for us was to downgrade to version 1.3.3.35 in order to activate all our clients.

 

Link to comment
Share on other sites

  • ESET Staff
  • Solution

Hi @contauro,

This is a known issue and will be resolved in an EFDE Client Hotfix we are going to be releasing very soon.

Sorry for the inconvenience this has caused you, we will strive to ensure it does not happen again.

Thank you,

Kieran

Link to comment
Share on other sites

Hi Kieran

Thank you for your response. What is the ETA of "very soon"? Is it matter of days or weeks?

Thank you
Contauro
 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...