Jump to content

Lost connection between Protect Cloud and all Endpoints


eclipse79

Recommended Posts

Hello

I updated eset endpoint for windows to 11.0.2032. After this operation I lost connection between Protect Cloud and all endpoints.

I tried to update Agent from 10.1.1292 to 11.0.503, but the operations fails (see screenshot).

How can I fix?

agent.png

Link to comment
Share on other sites

Despite of update of Agent (that does not work in all my workstation), now the connection with Protect Cloud has been restablished. Maybe is there any issue on protect cloud server? I have also some workstation in remote location, that uses no proxy.

Thanks

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

I would recommend raising a support ticket should you encounter the issue again. As for the status of ESET cloud services, you can view it at https://status.eset.com/ where you can learn also about past or planned outages of particular cloud services.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Marcos said:

I would recommend raising a support ticket should you encounter the issue again. As for the status of ESET cloud services, you can view it at https://status.eset.com/ where you can learn also about past or planned outages of particular cloud services.

Thank you, what about the error of manual install of Agent? Using Protect Cloud task it works, but it is very strange that manual installation fails. The only way to have no issues with manual installation is to uninstall previous agent and install new one.

Edited by eclipse79
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...