Jump to content

Recommended Posts

  • Most Valued Members

It would be nice to have the ability of getting notified when you receive kudos; such as making the option adjustable in "Notification Options" on the User CP.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Was that option in the mobile version of the forum in the past? The mobile version isn't 1:1 to the desktop version and may be missing some elements that are not used a lot by users. Anyways, we

This is your place to let us know about technical issues and give other general feedback about the Forum.   Having trouble signing into the Forum? Unable to create a topic or post a reply? Getting

Hello Siljaline,   we are aware of issues with the latest IE 11. The vendor is working on them and IE 11 should be fully supported in next release.   Regarding the board features we have two vide

Posted Images

I think a better quote possibility would be nice. Currently you have to click on quote and then delete all text in the quote you don't want to quote.

Better would be if you would be able to mark the text and then click on something like "Quote marked text".

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

The forum software defaults to quoting a selected post and all of the included post quotes.

When selective deleting unnecessary text, it is easy to break the message structure (very annoying before I found the message undo vs browser go back).

The combined effect is to encourages large quotes.

 

Modifying the forum software quoting, so only the new text is included by default would minimise large quotes. For cases where the earlier quoted text is actually needed, users could still use the multi quote function.

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

There is another annoying bug: If I click on the "Edit" button (between "Report" and "Hide") then I can edit my post. So I saved it and it's all okay.
But if I'm trying to edit it another time then it doesn't work. If I click on it just nothing happens.
Then I have two ways: Either open the edit link in a new tab, so I use the full editor or reload the whole page, so that I can edit my post again one time again.
I've tested this with Firefox and IE.

Edited by rugk
Link to post
Share on other sites
  • Most Valued Members

There is another annoying bug: If I click on the "Edit" button (between "Report" and "Hide") then I can edit my post. So I saved it and it's all okay.

But if I'm trying to edit it another time then it doesn't work. If I click on it just nothing happens.

Then I have two ways: Either open the edit link in a new tab, so I use the full editor or reload the whole page, so that I can edit my post again one time again.

I've tested this with Firefox and IE.

 

Same issue here with Safari. Only started happening this year (possibly a month or two ago).

 

There is a third way so you don't need to use the full editor or reload the whole page: you can still click on a second 'Edit' button on the right top of the post next to the number, which is a good workaround for now and works after editing the first time with the 'Edit' button on the bottom of the post.

Link to post
Share on other sites

I have this "edit" issue too. I didn't post a thread about it because I thought that I was the only one having this issue, but it turns out others have had it for a few month as well lol!

 

Why didn't you guys post about it earlier ? Why didn't I post about it earlier...it could have been solved by now  :D

 

Yes Indeed, edit -> press F5 -> edit -> F5 -> edit -> F5...that's how I do it incase I need to edit a post. It works, but I rather get a working edit button again.

Link to post
Share on other sites

@planet

Ah, thanks for the tip. I've never noticed this (second) edit button at the top. :)

 

Why didn't you guys post about it earlier ? Why didn't I post about it earlier...it could have been solved by now  :D

Yeah, I also thought I might be the only one, so it was e.g. caused by browser-related things, but after I tried it with IE I was sure this wasn't an issue on my side.

I also thought ESET might already be aware of it... :unsure:

 

However now they know it and maybe they can fix it. And even if not then I got a nice tip how I can prevent to reload the site, so this way I'm okay with it - although I would of course very much appreciate a fix.

Link to post
Share on other sites

There is a third way so you don't need to use the full editor or reload the whole page: you can still click on a second 'Edit' button on the right top of the post next to the number, which is a good workaround for now and works after editing the first time with the 'Edit' button on the bottom of the post.

 

Ahhh now I see it, quite well hidden on the dark grey/blueish background. It becomes more visible (along with the report, edit and hide buttons at the bottom) when the cursor is placed within the post.  ^_^

Link to post
Share on other sites

It becomes more visible (along with the report, edit and hide buttons at the bottom) when the cursor is placed within the post.  ^_^

Yes, like the other buttons (at the bottom) too... :D

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

It seems to be something wrong with your search and your SSL/TLS connection. If I search something Firefox displays this warning:

post-3952-0-58603900-1432391479_thumb.png

 That seems to be because it is initally loading hxxp://forum.eset.com/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 (not HTTPS). After this it's redirected correctly to the HTTPS version and then it displays this error message:

One or all of your search keywords were below 3 characters or you searched for words which are not allowed, such as 'html', 'img', etc, please increase the length of these search keywords or choose different keywords.

Note that I just searched for 'test'.

BTW: The advanced search is working.

 

Additionally you forum.eset.com is vulnerable to the Logjam attack. (SSLLabs, More information about logjam)

And it doesn't support Forward Secrecy - somewhere I already complained about this. However I think Logjam is (mainly) an attack on Forward Secrecy, but nevertheless you should fix this problem - and of course to support Forward Secrecy would be nice.

Edited by rugk
Link to post
Share on other sites
  • Most Valued Members

I've noticed for a while that moderators and admins can edit their post and provide a reason for editing. When I edit one of my posts, I cannot see anywhere for me to be able to provide a reason for editing, which might be useful at times.

 

Is it possible for regular users to provide a reason for editing a post and if so, how?

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Most Valued Members

At the moment, you currently have a slightly coloured background added to posts made by ESET Staff, Moderators and Administrators inside topics. Could the forum possibly colour the username itself (very subtly so it doesn't look distracting) on the forum home page and within sections (home, business, beta, etc.) for users to quickly indicate that a Staff member, Moderator or an Administrator has replied or posted to the topic aside from regular users?

Edited by planet
Link to post
Share on other sites

How do I change my Display Name? The FAQ said the option would be in your "My Settings", but I do not see it.

I don't believe that has (yet) been implemented-send your request via PM to a Moderator.

Link to post
Share on other sites

I've noticed for a while that moderators and admins can edit their post and provide a reason for editing. When I edit one of my posts, I cannot see anywhere for me to be able to provide a reason for editing, which might be useful at times.

 

Is it possible for regular users to provide a reason for editing a post and if so, how?

When I want to do so, I just include an EDIT note at the end of my edit.

_________________________________________________________

 

7-12-15 9:47AM EDIT: added edit note

Edited by TomFace
Link to post
Share on other sites

@TomFace

Don't forget to include your time zone... ;)

 

No, I think it would be indeed quite useful to make this feature available for regular users.

But i can also live without it. :D

Link to post
Share on other sites

BTW another note about your HTTPS connection: Besides disabling the weak Diffi-Hellmann cipher suites you may also want to activate ECDHE cipher suites, because they are much faster and more secure than RSA cipher, use less processing speed and are supported by all recent versions of major browsers.

Link to post
Share on other sites

What is the level of ESET involvement in this forum? Do ESET technical staff monitor these forums in order to assist customers having difficulty with the product?

 

After having limited success with Version 6 Endpoint Security deployment, not finding specific answers in the provided documentation, and posting very specific questions on this forum AND submitting a support request with specifics, I have no response from either approach. It seems like with Version 6 being as new as it is, the main source for information and technical detail would come from ESET. Is it unreasonable to expect a brand new ESET customer who has very specific questions about functionality with ERA tasks and deployment to get a quick answer from ESET?

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...