Jump to content

ESSP - SSL/TLS list not populating


Recommended Posts

  • ESET Insiders

The SSL/TLS filtered applications list is not populating. SSL scanning seems to be working. Have tried clean reinstalling twice with the same result. Is anyone else seeing the same?

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

That's an expected behavior. The list shows only applications that that you add manually to the list.

Link to comment
Share on other sites

  • ESET Insiders

OK, I'm not particularly concerned, just it used to always populate automatically with all the apps that connected via SSL.

Link to comment
Share on other sites

I have noticed this as well. In prior versions, the SSL/TLS list populated automatically, but now it no longer happens. I have reinstalled EIS recently on one computer (latest version 15.2.11.0) and the list is now always empty. Another computer that's been running with EIS since earlier this year has several entries in the SSL/TLS list, and none of them have been manually entered.

Is there some way to tell if SSL scanning is working properly?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...