Jump to content

Issue with deploying Eset endpoint security, agent and Rogue detection sensor


Recommended Posts

Hi guy or as i always say moin moin,

i have an issue withe the deploying of the Products where you can read in the title. I have a domain and 4 Servers, i already installed the ESET Protect and the SQL-instaces. If i open the management console of eset, i shoud see the other servers in the network, right? No!!
And this ist the Problem, i cant install per remote the agent and des endpointsecruity if i cant see the other servers.

i need help

 

thanks.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Could you confirm that you have installed ESET PROTECT Server on one of the servers and deployed the management agent on all servers and endpoints?

Link to comment
Share on other sites

yes i confirm.

it should be possible to see the other 3 servers in the console or do i have to create a policy and deploy with that the endpoint security and agent?

This would not the way that i take.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Please check C:\ProgramData\ESET\RemoteAdministrator\Agent\EraAgentApplicationData\Logs\status.html and trace.log on the servers that do not appear in the console for possible errors.

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

The folder Agent doesnt exist.

Look, i tried yesterday to install the agent and security manually on the servers, i worked but i have customers they work on over 50 server almost. And it will be more work to log in on each server an install the product manually. So i deleted all the products by the servers and i already own the Console.

Edited by BRK_Hyper
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

No, it will not work. Create a task, where i configure the gpo, then i have to select a group but if i cant see any of the servers what shoud i do?..

or other question, how it could works with the normal way, can you tell me?

Edited by BRK_Hyper
Link to comment
Share on other sites

i think i have to create a windows policy and configure that deploying of the products. I dont know how it could works with another way

 

Link to comment
Share on other sites

i know the steps, but in pictue 19. there is something different. In my policy i dont see a location but in the pic i did.

Link to comment
Share on other sites

I think there is a bigger problem behind you know. i mean i can not see any of the servers in the management console, so in my opinion i think the domain is killed. Because there ar eno errors, just the servers arent visible.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

You wrote that the management agent is not installed on the servers which is the reason why the servers don't appear in the console. Therefore I ask if you are getting an error when deploying agent to the servers via the ESET Remote Deployment tool.

Link to comment
Share on other sites

do i have to create a shared folder ?

 

the problem is now, so i installed the remote deployment tool and i saw i can take the Servers of the Active Directory. And then i got an error that the networkroute does not foundet.

Link to comment
Share on other sites

yes the problem is that it doesnt deploy the agent becaue i get a error "network path could not be reached".

On both servers i can ping themself together and the firewall is alright.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...