Jump to content

Secure Browser not starting in Chrome, but works fine in Edge and Firefox


konkos
 Share

Go to solution Solved by Marcos,

Recommended Posts

Product Version: 9.0.2032.2

Chrome: Version 96.0.4664.93 (Official Build) (64-bit) (Default Browser)

Windows 10 19044.1348 all updates installed

Even though in all other browsers, Eset Secure Browser pops up smoothly, when accessing a webpage via Chrome, the Secure Browser does not pop up. 

Screenshot 2021-12-08 132630.jpg

Edited by konkos
text edit
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
  • Solution

You can work around it by enabling "Secure all browsers" in the advanced setup or wait until the BPP module that adds support for the latest version of Chrome updates automatically.

Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Marcos said:

You can work around it by enabling "Secure all browsers" in the advanced setup or wait until the BPP module that adds support for the latest version of Chrome updates automatically.

Endpoint security does not have the option "Secure all browsers". Do we know when the BPP module will be updated automatically, since the chrome version was released two weeks before the endpoint release? 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

BPP module 1248 is being tested and will be released on the pre-release update channel soon, with the regular update channel to follow then.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...