Jump to content

Webcam & Device Control Non Functional after upgrading to v14.2.10.0 in Windows 10.


Recommended Posts

  • Administrators

Please carry on as follows:
- enable advanced logging under Help and support -> Details for tech support
- reboot the machine
- disable logging
- create an ekrn dump in the advanced setup -> tools -> diagnostics -> create (dump)
- collect logs with ESET Log Collector
- open a support ticket with your local ESET distributor and provide them with the ELC logs for perusal.

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Marcos said:

Please carry on as follows:
- enable advanced logging under Help and support -> Details for tech support
- reboot the machine
- disable logging
- create an ekrn dump in the advanced setup -> tools -> create (dump)
- collect logs with ESET Log Collector
- open a support ticket with your local ESET distributor and provide them with the ESET Log Collector logs for perusal.

This is the only options I found:

image.thumb.png.0e063131dc9f3c5d09364dc8c2a4bc9a.png

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Birdman said:

This is the only options I found:

image.thumb.png.0e063131dc9f3c5d09364dc8c2a4bc9a.png

By the way, I already did these:

enable advanced logging under Help and support -> Details for tech support
- reboot the machine
- disable logging

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

I forgot the Diagnostics section. So the correct path is

advanced setup -> tools -> diagnostics -> create (dump)

Link to comment
Share on other sites

I also faced same issue after the recent update to 14.2.10.0. Im using windows 10 & ESET upgrade versions for many years now.

I submitted logs/dump and raised the ticket.

The reply i got was to uninstall and re-install ESET Internet Security.

I've have uninstalled twice and the issue still persists.

image.png.b202107b4992ebbefc303a1be5e18b5b.png

I've even restarted numerous times.

After informing the official support of the above, its been a week and no reply yet.

Edited by Clark_10
Link to comment
Share on other sites

Same problem here.
No changes after uninstall and install

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Please carry on as follows:
- enable advanced logging under Help and support -> Details for tech support
- reboot the machine
- disable logging
- create an ekrn dump in the advanced setup -> tools -> diagnostics -> create (dump)
- collect logs with ESET Log Collector
- open a support ticket with your local ESET distributor and provide them with the ELC logs for perusal.

@Clark_10 besides the above logs please provide me also with your ticket number. I assume that you contacted our partner in India, didn't you?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • ESET Insiders

Then just do an upgrade to v.14.2.19.0, maybe this will solve your problem!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...