Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gmross

Main Gui Not Responding

Recommended Posts

For the last few weeks I have been getting the message "Eset Main GUI is not responding".  I'm using Vista, have been for a few years and get regular Microsoft updates as necessary, so why has NOD32 started giving me problems?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

It's a good chance Vista is giving you problems. ;)

Worst OS ever to come through Microsoft's door, followed by MCE is in second.

 

I know this doesn't help, but it's the first thing that comes to mind.

You are welcome to standby for other suggestions. even from staff however, even with this type of issue; creating a support case or contacting by phone may be more in your favor. :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

do you have the latest version installed?

If no please upgrade to it.

 

In case the issue persists with the latest version, please create a SysInspector log from the affected machine and dump of egui.exe (it should be unresponsive for a while at least 30 seconds), pack them to an archive and send me PM with download link.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're in good hands with Peter ;)

I would follow his instructions explicitly. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...