Spajky26 0 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Zdravím Rád by som sa opýtal. Dnes a včera mi prišli mailové správy na moju email adresu. No lenže, používam základnu licenciu ( nie platenú/premium ) Dalo by sa zistiť z ktorého zariadenia sa tieto licencie aktivovali cez môj mail? Čas príchodu správ : 10:58 a 11:00 (dátum dnešný teda 6.2.2021),5.2.2021 čas 19:55 Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Marcos 5,235 Posted February 6, 2021 Administrators Share Posted February 6, 2021 Bohuzial nie je jasne, ake emaily mate na mysli. Podla vsetkeho nemate zakupenu licenciu, nasiel som iba skusobnu / free pre EMS na Android. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spajky26 0 Posted February 6, 2021 Author Share Posted February 6, 2021 Emaily ohľadom aktivácie novej licencie - https://ctrlv.sk/GeIN . Mne ide o to, že ja som žiadne požiadavky na novú licenciu nevytváral. Preto by ma zaujímalo či sa dá nejako vystopovať z akého zariadenia vznikla takáto požiadavka na vytvorenie licencie mojím e-mailom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts